OM OS

Studio About sigter mod at inspirere til et mere farverigt og eksperimentelt liv, tilgængeligt for alle. Derfor fortsætter vi med at være nysgerrige og modige i vores filosofi om at skabe levende, funktionelt og visuelt imponerende designobjekter til mennesker over hele verden. 

HISTORIEN BAG STUDIO ABOUT

Studio About er en dansk designvirksomhed, der blev grundlagt i 2018 af Soffy Dombernowsky og Mikkel Lang Mikkelsen. Soffy, der er fotograf, og Mikkel, der er arkitekt, kombinerede deres professionelle færdigheder for at etablere virksomheden.

Deres fælles passion for design og indretning gjorde det til et naturligt valg at forfølge deres drømme og mål i designbranchen. Mikkel havde et projekt med mundblæste, kugleformede glaskupler fra sine arkitektstudier, som inspirerede deres første design: Hanging bubbles

Succesen med deres glasvaser fungerede som et springbræt for virksomhedens vækst. De har siden udvidet deres kollektion til at omfatte flere glasvaser, service, lysestager, papirblomster, rammer, møbler og belysning.

Deres produkter sælges i dag i over 200 butikker i hele Europa takket være forskellige agenter. I dag varetager Soffy og hendes team den daglige drift, mens Mikkel fortsætter med at udvikle og designe nye produkter.